IEFBE 3149

Schrijf je nu in voor de Beroepsopleiding voor Merken- en Modellengemachtigden

In januari 2021 gaat bij voldoende aanmelding een nieuwe tweejarige Beroepsopleiding van start. De lessen zullen - afhankelijk van de ontwikkelingen - voor een deel digitaal worden gegeven.

De Beneluxstichting Beroepsopleiding voor Merken- en Modellengemachtigden organiseert deze beroepsopleiding voor merken- en modellengemachtigden in opleiding. Voor deelname aan de beroepsopleiding is vereist dat kandidaten met een afgeronde master minimaal 1 jaar relevante werkervaring hebben in de merken- en modellenpraktijk. Voor kandidaten met een HBO-opleiding of een afgeronde bachelor geldt een minimum van 3 jaar werkervaring.

De opleiding duurt twee jaar. Het eerste jaar van de opleiding is gericht op theoretische kennisoverdracht. Het tweede jaar van de opleiding is gericht op het aanleren van vaardigheden. Hiermee sluit de opleiding goed aan bij de beroepspraktijk. Het eerste jaar van de opleiding (het theoretische deel) wordt afgesloten met een schriftelijk examen. Het tweede jaar van de opleiding (vaardigheidsdeel) wordt afgesloten met een mondeling examen.

Het succesvol afronden van de opleiding en het behalen van beide examens is één van de criteria voor het voeren van het BMM-keurmerk. Meer informatie over het BMM Erkend Gemachtigde Keurmerk en de vereisten voor het voeren hiervan treft u aan op de website van de BMM. De Beroepsopleiding BMM is uitdrukkelijk bedoeld ter ondersteuning van een leertraject dat wordt gevolgd in de beroepspraktijk.

Mocht het in verband met coronamaatregelen nodig zijn, dan zullen lessen (al dan niet deels) online worden aangeboden. De fysieke cursusdagen vinden, indien mogelijk, plaats op verschillende locaties in België en Nederland.
Lees verder.